Remote Monitoring voor Datacenters en Serverruimtes

Veilige oplossing voor SNMP monitoring en remote bewaking van o.a. temperatuur en waterlekdetectie voor serverruimtes, IT-infrastructuur en datacenters via o.a. NB-IoT en LTE.

Private Connect SensDesk locations

BETROUWBAAR, VEILIG, SNMP V3 INGESCHAKELD


Wij richten ons op kwaliteit, veiligheid en industriële normen. Onze server bewakingsapparatuur is geschikt voor talloze SNMP-bewakingssystemen van derden. 

IOT PORTAL ONDERSTEUND, MAAR NIET VERPLICHT

 

Geef je de voorkeur aan jouw huidige SNMP-monitoring? Sluit dan gewoon onze remote monitoring apparaten direct aan. Vind je het beheer van een IoT-portal prettig? Geen probleem. Of waarom gebruik je ze niet allebei tegelijk?

EENVOUDIG INSTELLEN, INSTALLEREN EN UITBREIDEN

Onze oplossing is gebouwd met IT in het achterhoofd. Alles is eenvoudig te bedraden en in te stellen.   Bewakingsapparatuur en sensoren kunnen in een rack worden gemonteerd. Onze hardware is gebouwd en getest voor de IT-omgeving. 

Serverruimte bewaking - HOE WERKT HET ALLEMAAL SAMEN?

Play Video

SensDesk IoT portal

De SensDesk portal is de plaats waar al jouw sensordata samenkomt. Hier kun je bijvoorbeeld de temperatuur bewaken van je datacenter. Of krijg je een alarmering als er een waterlek is gedetecteerd in je serverruimte.

 

Alles is eenvoudig in te stellen. Je hoeft alleen maar jouw sensoren op het netwerk aan te sluiten, een account aan te maken en te beginnen met het remote monitoren van jouw datacenter!

 

Met SensDesk kun je eenvoudig grenswaardes voor jouw veilige limieten instellen, je sensoren in groepen en locaties rangschikken, waarschuwingen aanmaken en jouw hele monitoringsysteem beheren.

 

Sensdesk kan ook naast een ander SNMP-monitoringsysteem worden gebruikt. Je kunt SensDesk ook gebruiken om de gegevens van al jouw sensoren te verzamelen en op één plaats aan jouw SNMP-monitoring te verstrekken. 

MCS SensDesk portal simpele IoT-oplossing voor remote monitoren van temperatuur luchtkwaliteit coldchain

WAT KUN JE DOEN MET DE SENSDESK PORTAL?

AAN DE SLAG MET ONZE GESELECTEERDE HARDWARE

Hier zijn enkele sensoren om je op weg te helpen met het monitoren van jouw datacenter. Het set bevat alles wat je nodig hebt om jouw gegevens naar de SensDesk portal en daarbuiten te krijgen. Je kunt kiezen voor connectiviteit via o.a. NB-IoT en LTE. Maak je geen zorgen als je niet de juiste sensoren kunt vinden – we hebben er nog veel meer. Neem gewoon contact met ons op.

MCS HWg STE2 - remote monitoring temperatuur

STE2

Basis monitoring met SNMP
MCS HWg Poseidon2 3268 - remote monitoring sensors

Poseidon2 3268

Professionele bewaking van de serverruimte
MCS HWg Poseidon2 temperatuur bewaking remote monitoring

Poseidon2 4002

Professionele datacenterbewaking
MCS HWg NB-WLD waterlekdetectie en remote monitoring

Waterlekdetectie

Water onder vloeren of langs leidingen detecteren

We hebben een portfolio van honderden sensoren, detectoren en apparaten. Temperatuur, vochtigheid, waterlekken, spanning, stroom, beweging, luchtkwaliteit, licht en nog veel meer. Alles om eenvoudig een datacenter op afstand te bewaken. Neem contact met ons op en wij helpen je de juiste keuze te maken.

De SensDesk Gateways kunnen op verschillende manieren aangesloten worden. Wil je toch een andere netwerkaansluiting dan vermeld staat bij de hardware? Geen probleem! Neem contact met ons op en we vinden de juiste oplossing voor je.
 

In de loop der jaren hebben we veel grootschalige projecten en speciale toepassingen opgeleverd voor datacenter bewaking. We kunnen een oplossing op maat voor jou creëren. Vertel ons gewoon meer.

Als je liever niet jouw gegevens in onze cloud wilt delen, kunnen wij onze cloud met jou delen. De SensDesk portal kan op jouw server worden geïnstalleerd en werkt zelfs in gesloten omgevingen en achter firewalls. Onze apparaten maken gebruik van een push-protocol en je hoeft geen poorten voor ons te openen. 

We weten dat jouw data gevoelig is en dat de IoT-apparaten een doelwit zijn voor hackers. Jarenlange ontwikkeling en ervaring op het gebied van IoT betekent dat we veiligheid zeer serieus nemen. Onze sensoren worden gebruikt in veel gevoelige toepassingen, zoals bankieren of  datacenters. 

COMPLETE PRODUCTCATALOGUS

Als je alle monitoring mogelijkheden wilt bekijken, vind je hier alles op één plek. Download de nieuwe HW-groep product catalogus.

 

Deze bevat alle HW-sensoren, IoT-bewakingsapparatuur en -software. Het bevat ook een paar tips over toepassingen en hoe te beginnen.

Neem contact met ons op

Wij weten dat je een perfecte oplossing nodig hebt, omdat jouw organisatie afhankelijk is van nauwkeurige gegevens en snelle waarschuwingen.


We moeten er zeker van zijn dat je het juiste product koopt. Vertel ons wat je wilt monitoren en wij zullen een oplossing voor je maken.

Bedankt!

Je bericht is succesvol verstuurd.

 

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

MCS SensDesk portal simpele IoT-oplossing voor remote monitoren van temperatuur luchtkwaliteit coldchain

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven voor onze MCS Newsflash.

 

Zo loop je nooit meer de nieuwste ontwikkelingen op IoT-gebied mis.

 

Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

MCS SensDesk portal simpele IoT-oplossing voor remote monitoren van temperatuur luchtkwaliteit coldchain

Ontvang de MCS Newsflash

Mis niet langer de nieuwste ontwikkelingen op IoT-gebied en ontdek interessante use cases, exclusieve content en nog veel meer!

MCS SensDesk portal simpele IoT-oplossing voor remote monitoren van temperatuur luchtkwaliteit coldchain