Remote monitoring voor winkels en retail

Eenvoudige IoT-oplossing voor de temperatuur bewaking op afstand en coldchain en koelkast monitoring voor winkels in de FMCG branche via o.a. NB-IoT en LTE.

Private Connect SensDesk locations

HONDERDEN SENSOREN, ÉÉN SYSTEEM

 

We hebben sensoren voor temperatuur, luchtvochtigheid, waterlekken, brand, rook, beweging, inbraak, energieverbruik en meer. Ze werken allemaal samen als één systeem met één interface.

ALARMERING, RAPPORTEN, REMOTE TOEGANG

 

Wordt gewaarschuwd voor alle kritische gebeurtenissen. E-mail, SMS, zelfs lokale alarmen zijn mogelijk. Je kunt automatisch rapporten krijgen van al jouw gebeurtenissen. Je kunt alles op één plaats zien en controleren. 

EENVOUDIG INSTELLEN, INSTALLEREN EN UITBREIDEN

Ben je een winkeleigenaar of een retailmanager? Wij kunnen onze oplossing zo schalen dat deze perfect past bij wat jij moet monitoren. Ons systeem kan in een paar klikken worden opgezet. 

Temperatuur bewaking - HOE WERKT HET ALLEMAAL SAMEN?

Play Video

SensDesk IoT portal

De SensDesk portal is de plaats waar al jouw sensordata samenkomt. Hier monitor je de temperatuur bewaking van producten. En beheer je bijvoorbeeld de koeling, coldchain en HACCP monitoring. 

 

Alles is eenvoudig in te stellen. Je hoeft alleen maar jouw sensoren op het netwerk aan te sluiten, een account aan te maken en te beginnen met het op afstand bewaken van jouw IoT-oplossing!

 

Met SensDesk kun je eenvoudig grenswaardes voor jouw veilige limieten instellen, je sensoren in groepen en locaties rangschikken, waarschuwingen aanmaken en jouw hele monitoringsysteem beheren.

 

Sensdesk kan ook naast een ander SNMP-monitoringsysteem worden gebruikt. Je kunt SensDesk ook gebruiken om de gegevens van al jouw sensoren te verzamelen en op één plaats aan jouw SNMP-monitoring te verstrekken. 

MCS SensDesk portal simpele IoT-oplossing voor remote monitoren van temperatuur luchtkwaliteit coldchain

WAT KUN JE DOEN MET DE SENSDESK PORTAL?

Het dashboard in de SensDesk portal maakt het gemakkelijk om alles in één oogopslag te zien – jouw alarmeringen, apparaten, locaties, groepen en evenementen. 


Het maakt niet uit hoeveel monitoring sensoren je hebt, jouw dashboard is altijd georganiseerd. Als je op een onderdeel klikt, bent je direct op de juiste plaats om te beheren wat er gebeurt. 


Wanneer één dashboard niet genoeg is, kan je er meer aanmaken. 

De SensDesk portal laat je al jouw gegevens uit de geselecteerde periode zien in overzichtelijke grafieken. Zoom in op je gegevens wanneer dat nodig is. Je kunt de grafieken direct exporteren naar XLS, PDF, JPG, SVG en andere formaten.

 

Je kunt meerdere sensoren en waarden in één grafiek hebben. Dit maakt het voor jou gemakkelijk om afhankelijkheden te zien en te analyseren en om zwakke plekken in het systeem te vinden. Je kunt ook grafieken opslaan voor belangrijke gegevensweergaven.

 

 

Met SensDesk kun je al jouw apparaten op afstand beheren. Je kunt de configuratie wijzigen, jouw apparaten in teams, groepen en locaties sorteren en ook een firmware-upgrade op afstand uitvoeren.

 

Krachtige sorteer- en filtertools maken het eenvoudig om grote installaties met meerdere locaties, apparaatgroepen en gebruikersteams te beheren.

SensDesk Portal computer met devices

Al je sensoren op één plaats is een droom…of een nachtmerrie. De SensDesk portal biedt de mogelijkheid voor sensornaamgeving en sorteermogelijkheden om het je gemakkelijk te maken.   


Je kunt voor elke sensor veilige waarden instellen en vervolgens meerdere alarmen aanmaken als jouw waarden buiten de veilige limiet zijn. Geavanceerde gebruikers kunnen ook kalibratie instellen.

SensDesk Portal computer met sensoren

Het lokaliseren van de oorzaak van een alarm is cruciaal. In de SensDesk portal kan je alles met een juiste locatie en zelfs een sublocatie toewijzen.

 

Verplaats apparaten met één klik van de ene naar de andere locatie. Maak locatiebeschrijvingen voor andere gebruikers om het probleem eenvoudig te lokaliseren.

Door apparaten en gebruikers in groepen te rangschikken wordt het voor jou nog eenvoudiger om je monitoringsysteem te organiseren. Groepen kunnen nog een stap verder gaan waar locaties niet genoeg zijn.


Het toevoegen van apparaten aan groepen en het verwijderen ervan gebeurt met één klik.

SensDesk Portal computer met device groups

Veilige limieten zijn de sleutel tot jouw alarmeringen. Voor elke sensor kun je in het systeem instellen wat jouw veilige waardes zijn. Vervolgens stel je in hoe je gealarmeerd wilt worden als er een probleem is. 


We werken aan het toevoegen van meerdere veilige bereiken aan elke sensor. Dit maakt het voor jou gemakkelijk om bijvoorbeeld van jouw “winterveilige bereik” naar jouw “zomerveilige bereik” te gaan.

SensDesk Portal computer met veilige limieten

Heb je een certificaat nodig voor de autoriteiten of wil je gewoon periodiek een statusrapport krijgen? In de SensDesk portal kan je met een paar klikken geautomatiseerde PDF-rapporten maken en e-mailen.

 

Alle rapporten worden digitaal ondertekend en kunnen worden gebruikt om aan te tonen dat jouw systeem voldoet aan de vereiste regelgeving. Indien gewenst bieden wij ook sensoren met kalibratiecertificaten aan.

AAN DE SLAG MET ONZE GESELECTEERDE HARDWARE

Hier zijn enkele sensoren om je op weg te helpen met het op afstand bewaken van jouw IoT-oplossing. Het set bevat alles wat je nodig hebt om jouw gegevens naar de SensDesk portal en daarbuiten te krijgen. Je kunt kiezen voor connectiviteit via o.a. NB-IoT en LTE. Maak je geen zorgen als je niet de juiste sensoren kunt vinden – we hebben er nog veel meer. Neem gewoon contact met ons op.

MCS HWg STE2 - remote monitoring temperatuur

STE2

Basis monitoring voor temperatuur en koelkasten
MCS HWg NB-WLD waterlekdetectie en remote monitoring

Waterlekdetectie

Water onder vloeren of langs leidingen detecteren
MCS HWg Poseidon2 3268 - remote monitoring sensors

Poseidon2 3268

Professionele bewaking van sensoren

We hebben een portfolio van honderden sensoren, detectoren en apparaten. Temperatuur, vochtigheid, waterlekken, spanning, stroom, beweging, luchtkwaliteit, licht en nog veel meer. Neem contact met ons op en wij helpen je de juiste keuze te maken.

De SensDesk Gateways kunnen op verschillende manieren aangesloten worden. Wil je toch een andere netwerkaansluiting dan vermeld staat bij de hardware? Geen probleem! Neem contact met ons op en we vinden de juiste oplossing voor je.

In de loop der jaren hebben we veel grootschalige projecten en speciale toepassingen opgeleverd. We kunnen een oplossing op maat voor jou creëren. Vertel ons gewoon meer.

Als je liever niet jouw gegevens in onze cloud wilt delen, kunnen wij onze cloud met jou delen. De SensDesk portal kan op jouw server worden geïnstalleerd en werkt zelfs in gesloten omgevingen en achter firewalls. Onze apparaten maken gebruik van een push-protocol en je hoeft geen poorten voor ons te openen. 

We weten dat jouw data gevoelig is en dat de IoT-apparaten een doelwit zijn voor hackers. Jarenlange ontwikkeling en ervaring op het gebied van IoT betekent dat we veiligheid zeer serieus nemen. Onze sensoren worden gebruikt in veel gevoelige toepassingen, zoals bankieren of  datacenters. 

COMPLETE PRODUCTCATALOGUS

Als je alle monitoring mogelijkheden wilt bekijken, vind je hier alles op één plek. Download de nieuwe HW-groep product catalogus.

 

Deze bevat alle HW-sensoren, IoT-bewakingsapparatuur en -software. Het bevat ook een paar tips over toepassingen en hoe te beginnen.

Neem contact met ons op

Wij weten dat je een perfecte oplossing nodig hebt, omdat jouw organisatie afhankelijk is van nauwkeurige gegevens en snelle waarschuwingen.


We moeten er zeker van zijn dat je het juiste product koopt. Vertel ons wat je wilt monitoren en wij zullen een oplossing voor je maken.

Bedankt!

Je bericht is succesvol verstuurd.

 

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

MCS SensDesk portal simpele IoT-oplossing voor remote monitoren van temperatuur luchtkwaliteit coldchain

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven voor onze MCS Newsflash.

 

Zo loop je nooit meer de nieuwste ontwikkelingen op IoT-gebied mis.

 

Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

MCS SensDesk portal simpele IoT-oplossing voor remote monitoren van temperatuur luchtkwaliteit coldchain

Ontvang de MCS Newsflash

Mis niet langer de nieuwste ontwikkelingen op IoT-gebied en ontdek interessante use cases, exclusieve content en nog veel meer!

MCS SensDesk portal simpele IoT-oplossing voor remote monitoren van temperatuur luchtkwaliteit coldchain