Remote monitoring voor industrie

Veilige oplossing voor essentiële machine en draaiuren bewaking en input/output monitoring van apparatuur in industriële omgevingen en fabrieken via o.a. NB-IoT en LTE.

Private Connect SensDesk locations

BETROUWBAAR en VEILIG op afstand bewaken

 

Wij richten ons op kwaliteit, veiligheid en industriële normen.  Onze bewakingsapparatuur is compatibel met talloze bewakingssystemen van derden. Zo kun je jouw IoT-oplossing simpel op afstand monitoren.

ALARMERING, RAPPORTEN, REMOTE TOEGANG

 

Wordt gewaarschuwd voor alle kritische gebeurtenissen. E-mail, SMS, zelfs lokale alarmen zijn mogelijk. Je kunt automatisch rapporten krijgen van al jouw gebeurtenissen. Je kunt alles op één plaats zien en controleren.

EENVOUDIG INSTELLEN, INSTALLEREN EN UITBREIDEN

Wij bieden vlakke kabelsensoren die eenvoudig te installeren zijn, WiFi-connectiviteit of PoE om de benodigde bekabeling tot een minimum te beperken. De apparaten beginnen met monitoren met een paar klikken.

Machine bewaking - Hoe werkt het allemaal samen?

MCS SensDesk voor monitoring voor industrie overzicht

SensDesk IoT portal

De SensDesk portal is de plaats waar al jouw sensordata samenkomt. Hier monitor je bijvoorbeeld de machine bewaking en input en output monitoring van jouw apparatuur. Ook kun je de draaiuren van jouw machines beheren.

 

Alles is eenvoudig in te stellen. Je hoeft alleen maar jouw sensoren op het netwerk aan te sluiten, een account aan te maken en te beginnen met het op afstand bewaken van jouw industriële IoT-oplossing!

 

Met SensDesk kun je eenvoudig grenswaardes voor jouw veilige limieten instellen, je sensoren in groepen en locaties rangschikken, waarschuwingen aanmaken en jouw hele monitoringsysteem beheren.

 

Sensdesk kan ook naast een ander SNMP-monitoringsysteem worden gebruikt. Je kunt SensDesk ook gebruiken om de gegevens van al jouw sensoren te verzamelen en op één plaats aan jouw SNMP-monitoring te verstrekken. 

MCS SensDesk portal simpele IoT-oplossing voor remote monitoren van temperatuur luchtkwaliteit coldchain

WAT KUN JE DOEN MET DE SENSDESK PORTAL?

AAN DE SLAG MET ONZE GESELECTEERDE HARDWARE

Hier zijn enkele sensoren om je op weg te helpen met het op afstand bewaken van jouw industriële IoT-oplossing. Het set bevat alles wat je nodig hebt om jouw gegevens naar de SensDesk portal en daarbuiten te krijgen. Je kunt kiezen voor connectiviteit via o.a. NB-IoT en LTE. Maak je geen zorgen als je niet de juiste sensoren kunt vinden – we hebben er nog veel meer. Neem gewoon contact met ons op.

MCS HWg Damocles2 2404 - remote input output monitoring

Damocles2 2404

Bewaakt 24 inputs of schakelt 4 outputs
MCS HWg Damocles 1208 - remote input output monitoring

Damocles 1208

Bewaakt 12 inputs of schakelt 8 outputs
MCS HWg Poseidon2 temperatuur bewaking remote monitoring

Poseidon2 4002

Professionele machine bewaking
MCS HWg NB-WLD waterlekdetectie en remote monitoring

Waterlekdetectie

Water onder vloeren of langs leidingen detecteren

We hebben een portfolio van honderden sensoren, detectoren en apparaten. Temperatuur, vochtigheid, draaiuren, input en output monitoring, waterlekken, spanning, stroom, beweging, luchtkwaliteit, licht en nog veel meer. Neem contact met ons op en wij helpen je de juiste keuze te maken.

De SensDesk Gateways kunnen op verschillende manieren aangesloten worden. Wil je toch een andere netwerkaansluiting dan vermeld staat bij de hardware? Geen probleem! Neem contact met ons op en we vinden de juiste oplossing voor je.

In de loop der jaren hebben we veel grootschalige projecten en speciale toepassingen opgeleverd. We kunnen een oplossing op maat voor jou creëren. Vertel ons gewoon meer.

Als je liever niet jouw gegevens in onze cloud wilt delen, kunnen wij onze cloud met jou delen. De SensDesk portal kan op jouw server worden geïnstalleerd en werkt zelfs in gesloten omgevingen en achter firewalls. Onze apparaten maken gebruik van een push-protocol en je hoeft geen poorten voor ons te openen. 

We weten dat jouw data gevoelig is en dat de IoT-apparaten een doelwit zijn voor hackers. Jarenlange ontwikkeling en ervaring op het gebied van IoT betekent dat we veiligheid zeer serieus nemen. Onze sensoren worden gebruikt in veel gevoelige toepassingen, zoals bankieren of  datacenters. 

COMPLETE PRODUCTCATALOGUS

Als je alle monitoring mogelijkheden wilt bekijken, vind je hier alles op één plek. Download de nieuwe HW-groep product catalogus.

 

Deze bevat alle HW-sensoren, IoT-bewakingsapparatuur en -software. Het bevat ook een paar tips over toepassingen en hoe te beginnen.

Neem contact met ons op

Wij weten dat je een perfecte oplossing nodig hebt, omdat jouw organisatie afhankelijk is van nauwkeurige gegevens en snelle waarschuwingen.


We moeten er zeker van zijn dat je het juiste product koopt. Vertel ons wat je wilt monitoren en wij zullen een oplossing voor je maken.

Bedankt!

Je bericht is succesvol verstuurd.

 

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

MCS SensDesk portal simpele IoT-oplossing voor remote monitoren van temperatuur luchtkwaliteit coldchain

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven voor onze MCS Newsflash.

 

Zo loop je nooit meer de nieuwste ontwikkelingen op IoT-gebied mis.

 

Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

MCS SensDesk portal simpele IoT-oplossing voor remote monitoren van temperatuur luchtkwaliteit coldchain

Ontvang de MCS Newsflash

Mis niet langer de nieuwste ontwikkelingen op IoT-gebied en ontdek interessante use cases, exclusieve content en nog veel meer!

MCS SensDesk portal simpele IoT-oplossing voor remote monitoren van temperatuur luchtkwaliteit coldchain